Unior

O nama
Ručni alati - poštovani Uniorov program
Unior ručni alat je program Unior dd s međunarodnim ugledom. Unior je jedan od vodećih svjetskih proizvođača u metaloprerađivačkom kompleksu. Svoj uspjeh tvrtka razvija u izvrsnoj sinergiji pet proizvodnih segmenata (ručni alat, otkivci, sinter, specijalni strojevi i turizam) koji pružaju uravnotežen portfelj aktivnosti.

Pouzdani odnosi s dobavljačima također su jedan od glavnih čimbenika uspjeha. Unior dd je suvlasnik tvrtke Štore Steel, poznatog po visokokvalitetnom legiranom čeliku. Krom-vanadijev čelik - materijal korišten za Unior-ove otkivke i ručne alate ima izvrsne karakteristike, kao što su tvrdoća i trajnost upotrebe gotovih proizvoda.

Suvremena tehnologija - fleksibilni procesi
Unior ručni alati izrađuju se na najsuvremenijim računalnim strojevima za toplinsku, mehaničku i završnu obradu materijala i zaštitu proizvoda. Prednost suvremenih tehnoloških rješenja povećava fleksibilnost proizvodnih procesa. Sposobnost prilagodbe je kvaliteta koja čini Unior izvrsnim partnerom za industrijski marketing prema zahtjevima korisnika.

VIŠE NA LINKU 

 

Projekt je sufinanciran sredstvima Europske unije iz Europskog fonda za regionalni razvoj.
Više informacija