Unior

O nama
Ručni alati - poštovani Uniorov program
Unior ručni alat je program Unior dd s međunarodnim ugledom. Unior je jedan od vodećih svjetskih proizvođača u metaloprerađivačkom kompleksu. Svoj uspjeh tvrtka razvija u izvrsnoj sinergiji pet proizvodnih segmenata (ručni alat, otkivci, sinter, specijalni strojevi i turizam) koji pružaju uravnotežen portfelj aktivnosti.

Pouzdani odnosi s dobavljačima također su jedan od glavnih čimbenika uspjeha. Unior dd je suvlasnik tvrtke Štore Steel, poznatog po visokokvalitetnom legiranom čeliku. Krom-vanadijev čelik - materijal korišten za Unior-ove otkivke i ručne alate ima izvrsne karakteristike, kao što su tvrdoća i trajnost upotrebe gotovih proizvoda.

Suvremena tehnologija - fleksibilni procesi
Unior ručni alati izrađuju se na najsuvremenijim računalnim strojevima za toplinsku, mehaničku i završnu obradu materijala i zaštitu proizvoda. Prednost suvremenih tehnoloških rješenja povećava fleksibilnost proizvodnih procesa. Sposobnost prilagodbe je kvaliteta koja čini Unior izvrsnim partnerom za industrijski marketing prema zahtjevima korisnika.

VIŠE NA LINKU