Bernardo


Od osnivanja PWA prije više od 30 godina, naši principi i ambicije ostali su isti:
ponuditi najširi asortiman strojeva za drvo, metal i lim i alate za alatne strojeve po najboljoj mogućoj cijeni - prilagođavajući individualne potrebe svakog kupca.

Kako je počelo ...

... PWA - obiteljska tvrtka sa sjedištem u Lincu, osnovana 1979. godine - počela je kao trgovac specijaliziran za opskrbu strojevima i inženjerskom opremom diljem Austrije. Nakon četrnaest godina održivog domaćeg rasta, PWA je uspješno prešla na veleprodaju ( 1993. ). Značajna prekretnica postignuta je  1997. godine kada je osnovan brand “BERNARDO”.

Kontinuirani rast je znatno opteretio naše skladište u Linzu od 600 m² pa smo 2004. godine proširili zgradu na 2000 m². PWA se ponovno proširio 2008.izgradnjom dodatnog središnjeg skladišta u Engerwitzdorfu s skladišnim prostorom od 3700 m  2  (20 km NE od glavnog grada Linza). Nakon završetka, potpuno smo obnovili našu izvornu lokaciju u Linzu pretvarajući stari skladišni prostor u izložbeni prostor od 1200 m² koji se nalazi u našem uredu. U 2014. godini bilo je potrebno proširiti naše središnje skladište u Engerwitzdorfu (još 3500 m²) zbog pozitivnog poslovnog razvoja. Danas PWA zapošljava 26 djelatnika i opskrbljuje 26 zemalja opsežnim i kontinuiranim širenjem portfelja proizvoda koji se distribuira s dva mjesta.

Više na linku:https://www.bernardo.at/en/

ČEPO D.O.O GENERALNI UVOZNIK ZA HRVATSKU!

Projekt je sufinanciran sredstvima Europske unije iz Europskog fonda za regionalni razvoj.
Više informacija