Telwin

Više od 50 godina  TELWIN je svjetski lider u proizvodnji aparata za zavarivanje, reznih sustava i punjača i startera. Telwin je prisutan na svih 5 kontinenata, na više od 120 tržišta s nizom proizvoda koji, za raznolikost i bogatstvo, nemaju jednakost na bilo kojem tržištu; proizvode prilagođene svim proizvodnim poljima, od automobilske do industrijske, od građevinskog sektora do brodogradilišta, od svih profesionalnih odjela do DIY.

Telwin znači vrhunska, inovativna i tehnološki napredna rješenja

usmjerena na poboljšanje produktivnosti, optimiziranje vremena intervencije, minimiziranje operativnih troškova i uvijek jamčenje izvrsnih performansi u bilo kojem operativnom stanju.

Ultra-moderne prostorije tvrtke - ne slučajno nazvane " Dom zavarivanja ", sa površinom od 120 tisuća četvornih metara - živčani su centar sustava koji zapošljava više od 250 suradnika koji čine dobro uigranu, pobjedničku ekipu. Moderna proizvodna postrojenja, robotske linije, specijalizirani razvojni i ispitni laboratoriji, automatizirane trgovine, područja obuke i demonstracijskih područja povezuju se s međunarodnim industrijskim polom izvrsnosti u sektoru.

Strategija tvrtke temelji se na inovacijama, naprednim istraživanjima i održivim poboljšanjima: ključni stupovi njezina svjetskog vodstva, priznati od mnogih klijenata koji, još uvijek do danas, izražavaju svoju odanost. Od samih početaka, TELWIN je uspio promovirati vrlo poseban odnos sa svojim klijentima, dokazujući se kao čvrst partner na koji se uvijek može osloniti, sposoban jamčiti kroz vrijeme izvrsnu uslugu, kvalificiranu pomoć, brz i iscrpan odgovor, te informaciju. i pomoć u osposobljavanju koja bi olakšala rad onima koji su se odlučili osloniti na zaštitni znak Telwina.
I sve je to diktirano pravilima kvalitete: kvalitetom sustava tvrtke s certifikatom ISO9001; kvalitetu proizvoda zajamčenih od strane mnogih međunarodnih certifikacijskih tijela; kvaliteta ponašanja osigurana etičkim principima u cijeloj tvrtki.
 

 Više na linku : https://telwin.com/en/azienda/

Projekt je sufinanciran sredstvima Europske unije iz Europskog fonda za regionalni razvoj.
Više informacija