DWT PIPE TOOLS

Tvrtka DWT je obiteljska tvrtka smještena u industrijskom srcu Njemačke. Sjedište se nalazi u Bottropu, gdje se nalazi proizvodnja i središnje skladište. Tvrtka je osnovana 1987. godine kao glavni dobavljač njemačkih rudarskih tvrtki. Danas isporučujemo proizvode širom svijeta na različita tržišta i za mnoge različite aplikacije.


Naše poslovne jedinice su sljedeće:

Prodaja i servis proizvoda za montažu
Prodaja i servis proizvoda za industrijsko održavanje
Proizvodnja i prodaja generatora dušika za različite primjene
Proizvodnja i prodaja opreme za kosu i rezanje cijevi
DWT Babcock
Prije deset godina DWT je preuzeo proizvodnju strojeva za sječenje cijevi od njemačkog proizvođača parnih kotlova „Deutsche Babcock“, koji je razvio strojeve za potrebe i iskustva vlastitih ljudi na licu mjesta. Prednosti su očite zbog vrlo male težine, visokog stupnja fleksibilnosti i kapaciteta. Strojevi su projektirani za dugi vijek trajanja uz nisku potrebu za rezervnim dijelovima i ergonomsku uporabu na licu mjesta.

Od 2002. DWT je izgradio izvozno poslovanje fokusirajući se više na tržište za kosu i rezanje cijevi. Danas aplikacijski inženjeri s prodajnim i uslužnim uredima nalaze se u Singapuru, Indoneziji, Bliskom Istoku, Francuskoj, Maleziji, Indiji, UAE i Rusiji, kako bi podržali naše brzo rastuće poslovanje diljem svijeta. 

    Više na linku :https://www.dwt-pipetools.com/en/about-us/about-dwt/

ČEPO D.O.O GENERALNI UVOZNIK ZA HRVATSKU.

Projekt je sufinanciran sredstvima Europske unije iz Europskog fonda za regionalni razvoj.
Više informacija