Rems

Od svog osnutka 1909. godine REMS razvija proizvode za cjevovodne radove, posebno za instalatere sanitarnih i grijnih instalacija. Isprva, ručni alati, a zatim i strojevi i električni alati. Odredba osnivača tvrtke Christian Föll „REMS mora biti superiorna“ uvijek je bila mjerilo za naše postupke. Danas je REMS vodeći proizvođač strojeva i alata za cjevovode. 

REMS-ovi razvojni inženjeri imaju uvjerljive, revolucionarne ideje koje olakšavaju svakodnevnu rutinu profesionalnih instalacija. Oni imaju sve značajne zahtjeve u svom fokusu i koriste sve svoje sveobuhvatno praktično iskustvo. Stručnjaci iz svih područja industrije osiguravaju da su sve mogućnosti za poboljšanje integrirane u novi razvoj. Na taj način stvaraju se savršeni alati za zahtjevne zahtjeve gradilišta. REMS proizvodi su visoko cijenjeni zbog svoje inovativne tehnologije, kao i zbog svojih visokih standarda kvalitete i koriste se svugdje u svijetu. Profitiraju i trgovinu i korisnike na ovaj način.
REMS je uvijek u stanju održati svoju poziciju na čelu tehničkog napretka kao rezultat svojih inovativnih proizvoda. To potvrđuju mnogi važeći nacionalni i međunarodni patenti.


Korištenjem suvremenih konstrukcijskih i razvojnih tehnika, kvaliteta REMS proizvoda je u prvom planu od početka: Sigurna uporaba, robustan dizajn, jednostavno rukovanje, trajnost.

Nove ideje, tehnički napredak i REMS pripadaju zajedno: npr. REMS Amigo, REMS Tiger, REMS Curvo, REMS Akku-Press - proizvodi koji su revolucionirali tehnologiju primjene.

VIŠE NA LINKU

https://www.rems.de/product-overview.aspx

ČEPO D.O.O  DIREKTNI UVOZNIK ZA HRVATSKU
 
 
 

Projekt je sufinanciran sredstvima Europske unije iz Europskog fonda za regionalni razvoj.
Više informacija